BARBER LOUNGE

KÅRET TIL BYENS BEDSTE 3 ÅR I TRÆK!

Barber Lounge er byens nye barber, hvor kvalitet, atmosfære og personlig velvære er i højsæde.

Straks man træder ind ad døren kan man mærke kvaliteten og personalts venlige modtagelse gør at man føler sig hjemme og heller vil klippes eller barberes en gang for meget end en gang for lidt.

Barberen er minimalistisk indrettet med touch af vintage. Barber Lounge er ikke bare et sted man kommer for at blive klippet eller barberet, men også et sted hvor man føler sig velkommen og et af byens små åndehuller i en presset hverdag. At gå til sig frisør skal være en fornøjelse og ikke bare en nødvendighed.

Rammer er dog intet uden kunder der er tilfredse med den service vi tilbyder, derfor betyder kvaliteten og kundernes tilfredshed alt for os. I Barber Lounge arbejder kun uddannet personale og vi anvender kun kvalitetsprodukter før under og efter din klipning eller barbering.

En del af Barber Lounges atmosfære er servicen og pakken vi tilbyder. Vi lægger meget vægt på at alle skal føle sig vel modtaget og ønsker at være i salonen, derfor tilbyder vi vores kunder en kold øl, varm kaffe eller måske en af de mere skarpe og et altid venlig og imødekommende personale.

Er du i byen, så kig forbi og oplev stemningen og eventuelt også få en klipning eller barbering. Du er altid velkommen i Barber Lounge

EVENTS

POLTERABEND, VIN- OG WHISKEYSMAGNING og meget andet.

Barber Lounge afholder eller lægger lokaler til flere former for events. Vi har stor succes med at byde polterabend indenfor til en barbering med sidevogn i form af kolde fadøl og god whisky. Desuden afholder vi flere vin- og whiskysmagninger. Kontakt os hvis det skulle have din interesse, så giver vi et uforpligtende tilbud.

DET SIGER KUNDERNE

UDTALELSER FRA VORES KUNDER

“Jeg er blevet klippet af Nour igennem flere år med meget stor tilfredshed og er naturligvis også begyndt at komme i Barber Lounge. Det er en moderne barber med lækker indretning med en blanding af moderne modemøbler og gamle vintage barbermøblement alt sammen svøbt i en beklædning af rå massiv ædeltræ. Stenmingen er venlig og afslappet – et perfekt sted at blive klippet og/eller barberet samt nyde en øl og tale med de øvrige gæster. De varmeste anbefalinger og vi ses dernede”.
Anders

“Som altid go service og dejlig stemning”.
Martin O

“Det er Classic”.
Waraphong

“STORT tillykke min mand har altid rost dig op i skyerne lykke til”.
Susanne

“Stedet hvor alle moderne mænd i Århus vil blive klippet, barberet, holde mande-arrangement eller bare drikke en øl.. Kanon sted, Nour”.
Jens

“Hvis du er mand og skal klippes i Århus er dette stedet”.
Martin A

“Super sted, klipning og fadøl en godt koncept”.
Tom

“Ganske simpelt: det bedste sted for gutter at blive klippet i Århus”.
Jakob